Mesto održavanja i smeštaj

 

Luksuzni hotel Crowne Plaza® Beograd nalazi se na odličnoj lokaciji u centralnom poslovnom distriktu Novog Beograda. Hotel je udaljen deset minuta vožnje od atrakcija centra grada poput Beogradske tvrđave, smeštene pored reka Save i Dunava. Ne propustite veličanstveni pravoslavni Hram svetog Save, sa svojom visokom kupolom. Aerodrom Nikola Tesla Beograd udaljen je 15 minuta vožnje autom.

Na licu mesta se nalazi Spa centar i teretana, kao i zatvoreni bazen. Gosti mogu uživati u lokalnoj kuhinji u 2 restorana u sklopu hotela. Novo nameštene sobe pružaju udobnost prvoklasnog smeštaja. Privatno kupatilo ima tuš i besplatne toaletne potrepštine. Besplatan Wi-Fi pruža se u celom hotelu. Crowne Plaza® Beograd je idealno mesto za goste konvencija jer ima najveću salu za sastanke i bankete u zemlji.

Cene smeštaja: Na upit
Upit za smeštaj možete poslati na mejl: ivana@fogg.rs

 

Hyatt Regency Beograd je omiljeni luksuzni hotel za turiste i poslovne putnike, na pogodnoj lokaciji u srcu Novog Beograda, glavnog poslovnog i zabavnog dela grada.

Hyatt Regency je blizu centra grada i dobro povezan sa beogradskim aerodromom. Uživajte u dugim šetnjama duž reke Save, zabavite se u najvećem tržnom centru u gradu ili se samo opustite u hotelskom klubu Olimp Fitness.

Cene smeštaja: Na upit
Upit za smeštaj možete poslati na mejl: ivana@fogg.rs