V Kongres

Gastroenterologa Srbije

sa međunarodnim učešćem

28-30. septembar

 Crowne Plaza, Beograd

UGS Berograd2

Pozivno pismo

Poštovane koleginice i kolege,

U ime Predsedništva Udruženja gastroenterologa Srbije i Organizacionog odbora, sa velikim zadovoljstvom Vas pozivam da uzmete učešće u “Petom kongresu gastroenterologa Srbije“. Ovaj najveći nacionalni skup gastroenterologa Srbije sa međunarodnim učešćem će se održati u Beogradu, od 28. do 30. septembra, 2023. godine u Hotelu ,,Crowne Plaza”.

Kongres će okupiti veliki broj predavača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Italije, Španije, Nemačke, Sjedinjenih Američkih država, Izraela.

Rad kongresa biće organizovan kroz plenarne sesije, od plenarnih predavanja preko odabranih najznačajnijih tema iz endoskopije, inflamatornih bolesti creva, hepatologije, gornjih i donjih partija digestivnog trakta, do poster sesija i prikaza radova mladih gastroenterologa regiona.

Očekujemo preko 400 učesnika iz Srbije, regiona i cele Evrope različitih specijalnosti: internista, gastroenterologa, hirurga, radiologa, pedijatara i svih ostalih koji žele da prošire svoja saznanja.

Verujem da će ovo biti sjajna prilika za razmenu ideja, iskustava, saznanja kao i za sklapanje novih prijateljstava i učvršćivanje starih.

Registracija će biti otvorena u aprilu, o čemu ćemo Vas naknadno obavestiti.
Kongres će biti akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije, kao i od EACCME.

Dobro došli u Srbiju, njenu prestonicu Beograd, nadaleko poznatu po gostoprimstvu i šarmu!

Za sva pitanja i dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.
U ime organizacionog odbora

S poštovanjem,

Prof. dr Aleksandra Pavlović Marković
Predsednik Udruženja gastroenterologa Srbije

Preliminarni Program

Sponzori